Over ons - Thuisverpleging Sint-Lievens-Houtem – Peter Hofman Thuisverpleging
16705
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16705,edgt-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over ons

Wie zijn we?

Wij zijn een ervaren en dynamisch team van verpleegkundigen die actief zijn in de regio Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Oosterzele en Zottegem.     

Wij focussen niet enkel op de zorgbehoefte van de patiënt maar nemen ook ruimer de thuissituatie en overige problematieken in beschouwing.

Voor alleenstaande en immobiele patiënten zorgen wij ook voor het aanbrengen van de verzorgingsproducten en brengen wij graag voor hen een bezoekje bij hun apotheek.

Derdebetalersregeling

Wij werken met een derdebetalersregeling  (de patiënt hoeft zelf niets te betalen) onafhankelijk bij welke mutualiteit ze zijn aangesloten.

Patiënten kunnen zowel rechtstreeks of via hun behandelende arts bij ons terecht.

Bij eerste bezoek vragen we dan een medisch voorschrift alsook een aantal mutualiteitsklevers.

Tijdens de verdere behandeling wordt er voldoende overleg gepleegd tussen de verpleegkundigen en  de behandelende arts(en).       

Ons team

De zelfstandige praktijk werd opgericht in 1987 door Peter Hofman. Op vandaag bestaat het team uit vier verpleegkundigen.

  • Peter Hofman
  • Van Poucke Kathy
  • Goossens Vicky
  • Schynkels Hilde
  • Lenders Henri
  • Kiekens Oliva